Είσαι Νηπιαγωγός; Μουσικοπαιδαγωγός;

Αναζητείς εκπαιδευτικές μουσικοκινητικές δραστηριότητες και τρόπους για να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο μάθημα μουσικοκινητικής;

Τότε μην χάσεις το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήρι, με εμψυχώτρια την Ελληνίδα Μουσικοπαιδαγωγό και  Συγγραφέα Ηλιάνα Φιλέα.

20+1 πρωτότυπα εκπαιδευτικά τραγούδια στο πιάτο σου!

Εδώ θα μάθεις πώς να δημιουργήσεις ένα μάθημα μουσικοκινητικής με τα πιο απλά υλικά. Μια επιτυχημένη συνταγή με 20+1 εύκολα εκπαιδευτικά τραγούδια και τρόποι αξιοποίησής τους  για την προσχολική αγωγή και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Κυριακή Ι 14 Απριλίου 2024

16:00 – 18:30

Άρεως 46, 1015 Λευκωσία

(πλησίον Royal Hall)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€ και  συμπεριλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση του Εργαστηρίου διάρκειας; 2,5 ωρών
  • Εκαπδιευτικό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Καφέ & Εδέσματα

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Revolut / QuickPay – 99364056

Περιγραφή μεταφοράς : FILEASEMINAR + ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ + ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ

Η Ηλιάνα Φιλέα είναι μουσικοπαιδαγωγός, στιχουργός και συνθέτρια παιδικών τραγουδιών.  Με αφετηρία τις σπουδές κλασικού πιάνου και ανώτατων θεωρητικών μουσικής, εργάστηκε στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε μουσικές σχολές της Αθήνας, ακολουθώντας πρωτότυπες μεθόδους διδασκαλίας. Το 2015 δημιούργησε την παιδική χορωδία «Μια φορά κι έναν καιρό», ενώ τα τελευταία χρόνια συντονίζει ομάδες μουσικοκινητικής και κρουστών για βρέφη από 10 μηνών έως παιδιά 7 ετών, στη βάση πρωτότυπου υλικού δικής της έμπνευσης. Φτιάχνει εκπαιδευτικά μουσικά επιτραπέζια παιχνίδια και της αρέσει να σκαρφίζεται ευφάνταστες ιστορίες. Λατρεύει τις καλοκαιρινές βουτιές και την παρέα με φίλους, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο κατασκευάζει δεινοσαύρους χρησιμοποιώντας παλιά ρούχα και κουμπιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

Leave a Reply